Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Cyathea cooperi

Ár:
6.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 7
Cooper-serlegpáfrány
Cikkszám: 10325
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Várható kézbesítés, ha a termék van raktáron: 2023. október 03.
Várható szállítási díj: 1.990 Ft
Méret (magasság cseréppel együtt): 40 - 50 cm
Szín: Zöld
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni! Ne feledje el a Fűtőtasakot kiválasztani szükség esetén!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
490 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
790 Ft
Gyepmester keverék Gyepmester keverék
3.790 Ft
Levéldísznövény és Pálmaföld 20 Literes Levéldísznövény és Pálmaföld 20 Literes
1.890 Ft
Szarvasmarhatrágya 20 Literes Szarvasmarhatrágya 20 Literes
1.890 Ft

Tulajdonságok

Cyathea cooperi
 • Páfrányféle
 • Örökzöld, gyors növekedésű
 • Szobanövény
 • Klíma-zóna (USDA): 8a - 11
 • Kifejlett növény magassága: 7 - 12 méter
 • Fényigénye: félárnyékos
 • Vízigénye: átlagos
 • Páraigénye: magas
 • Talaj pH értéke: 5.6 - 6.5
 • Ültetőközeg: humuszban gazdag jó vízelvezetésű talaj
 • Ültetési időszak: tavasszal
 • Szaporítás: spórákkal
 • Levél színe, mintája: zöld, csipkés
 • Virágzási időszak: virágai sterilek
 • Virág színe: jelentéktelen
 • Nem ehető
 • Mérgező: bőrirritáció, allergia, gyomorbántalmak
 • Állatbarát

Leírás

Ez a díjnyertes ausztrál páfrány igen vonzó csipkés smaragzöld leveleivel. Idővel törzset nevel. Tavasztól őszig egy félárnyékos, árnyékos helyen tarthatjuk, ügyelve arra, hogy ne száradjon ki. Kéthetente kaphat egy gyengébb tápoldatot, ez lehet esetleg orchidea tápoldat is. Talaja laza , levegős és tápanyagban gazdag legyen. Az egyik leggyakrabban termesztett ausztrál páfrányfajta. Annyiban különbözik társától a Cyathea Australistól, hogy törzse karcsúbb, levelei élénkebb zöldek és csipkések, valamint növekedési üteme gyorsabb. Természetes élőhelyén a nedvesebb klímát és a hegyi területeket kedveli. A Téli időszakban kevesebb vizet igényel, de ekkor sem száradhat ki. Téli időszakban a növényeknek 1-3 levelük van, ezt rendelés előtt, kérem vegye figyelembe.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek. A növények homeopatikus vagy gyógyászattal kapcsolatos információit megbízható forrásokból állítottuk össze, például a gyógynövényekkel foglalkozó referencia művekből. Ez nem helyettesíti az orvosi tanácsot vagy kezelést, és a Home Garden Deko Kft.-nek nem áll szándékában orvosi tanácsot nyújtani. Az olvasóknak mindig konzultálniuk kell orvosukkal, mielőtt növényeket használnának vagy fogyasztanának gyógyászati célokra. 

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Keresés