Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Fűtőtasak 72 órás

Ár:
690 Ft
Szerezhető hűségpontok: 1
72 órás Aquapack / HeatPack / melegítő tasak élő állatok és növények szállításához Amennyiben a fűtőtasakot nem az Ön által megrendelt növény szállítása céljából vásárolja, úgy kérjük megjegyzésbe írja be, hogy bontatlanul tegyük a csomagjába!
Cikkszám: 4260171835009-1
Elérhetőség: 3548 db raktáron
Anyag: Fűtőtasak
Megjegyzés: 72 órás
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 110 órás Fűtőtasak 110 órás
990 Ft

Leírás

Részletek:
Méret: 20 x 9,5 cm
Hő időtartama (h): 72-ig
Hőmérséklet (max. / Átlag): 65°C / 50°C
Összetevők: vaspor (60%), aktív szén (8%), vermikulit (8%), só (5%), víz (22%) 

A Heat pack univerzális melegítő tasak ideális élő állatok vagy növények szállításához a hideg évszakokban. A tasak folyamatosan ad le hőt 72 órán át, ezáltal a növényeket télen is biztonságosan lehet szállítani. A tasak a külső hőmérséklettől függően 15-20°C-kal melegebbet biztosít zárt dobozban. A melegítőt nagy megbízhatóság és állandó hőteljesítmény jellemzi.

Alkalmazás:
Egyszerűen vegye ki a Heat pack-et a csomagolásból, fagymentes környezetben bontsa ki a csomagolásból és a levegőben lévő oxigén aktiválja a tasakot, majd 5 perc elteltével helyezze megfelelő szállító dobozba. 

Az optimális hőforrás elérése érdekében javasoljuk, hogy 2 melegítőt rendeljen egymás mellé a csomagba, hogy azok egymás kölcsönhatására állandósíthassák a hőmérsékletet. 

Az éjszakai fagyok beköszöntével, számolni kell azzal, hogy a csomagok többnyire az éjszaka folyamán kerülnek pakolásra és osztályozásra a futárszolgálatok rendszerében. Különösen szobanövények megrendelésekor ajánljuk megfelelő mennyiségű fűtőtasakok megrendelését is, hogy a szállítandó növények ne szenvedjenek fagyási sérüléseket. Amennyiben nem rendel csomagjába a növényei mellé fűtőtasakot, úgy nem tudjuk az elállási jogot figyelembe venni. Kérjük növényei megrendelésekor gondoljon az egészségükre is, ne csak a szépségükre! Rendeljen 40, 72 vagy 110 órás fűtőtasakot a szállítási időtől függően! Nagyobb csomagokba szükség lehet 2-3 darab tasakra is!

Vélemények

5.00
13 értékelés
5
(13)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 02. 21.
Tökéletes árú gyors kiszolgálás és futár, ajánlom mindenkinek
| 5 / 5 csillag!
2022. 01. 22.
A rendelt növény rendben megérkezett, a csomag bontásakor a tasak még langyos volt, jó kis termék.
| 5 / 5 csillag!
2021. 12. 25.
A --6 fokos hidegben is épségben megérkeztek a növények. Köszönöm a gondos csomagolást.
| 5 / 5 csillag!
Regisztrált vásárló
2021. 12. 11.
Többször rendeltem decemberben, így több tasakot is rendeltem a növényekhez. Tényleg tartja a hőt, rendben megérkezett, igaz a 3. napon már elég langyosak voltak a tasakok, picit a növények szára is hidegnek érződött, de több nap után sem vettem észre rajtuk károsodást.
Érdemes a 72 órásat rendelni ebből is, mint a 48 órásat.
| 5 / 5 csillag!
2021. 11. 15.
| 5 / 5 csillag!
2021. 11. 14.
Tökéletes biztonságot nyújt a virágoknak még a 4.napon is meleg volt a tasak köszönöm szépen ❤️❤️❤️
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 02.
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 23.
1 munkanap alatt kaptam meg a csomagot, a 72 órás tasak még forró volt akkor. Gondolom ténylegesen 3 napig tovább is bírta volna. A növények szuper körülmények közt utaztak :)
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 22.
Még több ideig is meleg volt mint 72 óra.
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 13.
Másodjára kértem fűtőtasakot a megrendelt növényekhez. Még másnap is langyos volt a tasak mikor megkaptam a csomagom. Ajánlom mindenkinek, aki hidegben is akar rendelni növényt.
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 13.
Szerencse, hogy a szállításhoz a 72 órás fűtőtasakokat rendeltem, mert még így is langyos volt a csomag, amikor e futár egy nap késéssel hozta a növényeket. Szerintem jó termék, mert sokáig tartja a hőt, és nem okoz túlmelegedést.
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 13.
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 06.
3 növény mellé kértem a szállításhoz. A futár egy baleset miatt a feladását követő második napon tudta kézbesíteni a csomagot, és még így is langyos volt amikor megkaptam. A növények épen és egészségesen érkeztek meg, (bár az is igaz, hogy mindenféle egyéb plusz csomagolást is kaptak) a januári -5 fokos hidegben. Köszönöm

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek. A növények homeopatikus vagy gyógyászattal kapcsolatos információit megbízható forrásokból állítottuk össze, például a gyógynövényekkel foglalkozó referencia művekből. Ez nem helyettesíti az orvosi tanácsot vagy kezelést, és a Home Garden Deko Kft.-nek nem áll szándékában orvosi tanácsot nyújtani. Az olvasóknak mindig konzultálniuk kell orvosukkal, mielőtt növényeket használnának vagy fogyasztanának gyógyászati célokra. 

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Keresés