Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Fűtőtasak 72 órás

Ár:
690 Ft
72 órás Aquapack / HeatPack / melegítő tasak élő állatok és növények szállításához Amennyiben a fűtőtasakot nem az Ön által megrendelt növény szállítása céljából vásárolja, úgy kérjük megjegyzésbe írja be, hogy bontatlanul tegyük a csomagjába!
Cikkszám: 4260171835009-1
Elérhetőség: 426 db raktáron
Anyag: Fűtőtasak
Megjegyzés: 72 órás
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Instant gyep Instant gyep
3.490 Ft
Levéldísznövény és Pálmaföld 20 Literes Levéldísznövény és Pálmaföld 20 Literes
1.290 Ft
Szarvasmarhatrágya 20 Literes Szarvasmarhatrágya 20 Literes
1.290 Ft

Leírás

Részletek:
Méret: 18 x 12,8 cm
Hő időtartama (h): 72-ig
Hőmérséklet (max. / Átlag): 65°C / 50°C
Összetevők: vaspor (58%), aktív szén (7%), belmilit (14%), só (3%), víz (18%). 

Az Aqua Pack univerzális melegítő tasak ideális élő állatok vagy növények szállításához a hideg évszakokban. A tasak folyamatosan ad le hőt 72 órán át, ezáltal a növényeket télen is biztonságosan lehet postázni. A tasak a külső hőmérséklettől függően 15-20°C-kal melegebbet biztosít zárt dobozban. A melegítőt nagy megbízhatóság és állandó hőteljesítmény jellemzi.

Alkalmazás:
Egyszerűen vegye ki a HeatPack-et a csomagolásból, fagymentes környezetben aktiválja majd 5 perc elteltével helyezze megfelelő szállító dobozba. 

Az optimális hőforrás elérése érdekében javasoljuk, hogy 2 melegítőt rendeljen egymás mellé a csomagba, hogy azok egymás kölcsönhatására állandósíthassák a hőmérsékletet. 

Az éjszakai fagyok beköszöntével, számolni kell azzal, hogy a csomagok többnyire az éjszaka folyamán kerülnek pakolásra és osztályozásra a futárszolgálatok rendszerében. Különösen szobanövények megrendelésekor ajánljuk megfelelő mennyiségű fűtőtasakok megrendelését is, hogy a szállítandó növények ne szenvedjenek fagyási sérüléseket. Amennyiben nem rendel csomagjába a növényei mellé fűtőtasakot, úgy nem tudjuk az elállási jogot figyelembe venni. Kérjük növényei megrendelésekor gondoljon az egészségükre is, ne csak a szépségükre! Rendeljen 40 vagy 72 órás fűtőtasakot! Nagyobb csomagokba szükség lehet 2-3 darab tasakra is!

Vélemények

5.00
7 értékelés
5
(7)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 02.
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 23.
1 munkanap alatt kaptam meg a csomagot, a 72 órás tasak még forró volt akkor. Gondolom ténylegesen 3 napig tovább is bírta volna. A növények szuper körülmények közt utaztak :)
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 22.
Még több ideig is meleg volt mint 72 óra.
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 13.
Másodjára kértem fűtőtasakot a megrendelt növényekhez. Még másnap is langyos volt a tasak mikor megkaptam a csomagom. Ajánlom mindenkinek, aki hidegben is akar rendelni növényt.
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 13.
Szerencse, hogy a szállításhoz a 72 órás fűtőtasakokat rendeltem, mert még így is langyos volt a csomag, amikor e futár egy nap késéssel hozta a növényeket. Szerintem jó termék, mert sokáig tartja a hőt, és nem okoz túlmelegedést.
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 13.
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 06.
3 növény mellé kértem a szállításhoz. A futár egy baleset miatt a feladását követő második napon tudta kézbesíteni a csomagot, és még így is langyos volt amikor megkaptam. A növények épen és egészségesen érkeztek meg, (bár az is igaz, hogy mindenféle egyéb plusz csomagolást is kaptak) a januári -5 fokos hidegben. Köszönöm

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek. A növények homeopatikus vagy gyógyászattal kapcsolatos információit megbízható forrásokból állítottuk össze, például a gyógynövényekkel foglalkozó referencia művekből. Ez nem helyettesíti az orvosi tanácsot vagy kezelést, és a Home Garden Deko Kft.-nek nem áll szándékában orvosi tanácsot nyújtani. Az olvasóknak mindig konzultálniuk kell orvosukkal, mielőtt növényeket használnának vagy fogyasztanának gyógyászati célokra. 

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Keresés