Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

2.000 forintos ajándékutalvány

Ár:
2.000 Ft
Szerezhető hűségpontok: 0
2.000 forintos ajándékutalvány
Cikkszám: 10002
Elérhetőség: 100 db raktáron
Érték: 2000 Ft
Típus: Ajándékkártya

Leírás

A vásárlási utalványról

 • A vásárlási utalványok elektronikus formában, e-mailben kerülnek átadásra *.pdf és *.jpg formátumban
 • A vásárlási utalványok a vásárlástól számított fél évig érvényesek.
 • Az utalványok kódja egyedi, és csak egyszer használható.
 • Az utalványok a Home Garden Deko pilisvörösvári kertészetében, vagy a Home Garden Deko webshopban használhatóak fel, a megrendelés során, a pénztárban történő érvényesítéssel.
 • Utalvánnyal érdemes az ajándékutalvány értékét meghaladó, vagy legalább azzal megegyező értékű vásárlást végrehajtani, mert ha a vásárlás összege kisebb, mint az utalvány értéke, akkor a végösszeg nulla lesz.
 • A fel nem használt utalványok nem válthatóak készpénzre, és nem cserélhetőek másik utalványra.
 • A vásárlási utalványok érvényességét nem lehet meghosszabbítani.

Hogyan lehet felhasználni az utalványt?

 • Az ajándék vásárlási utalványt a Home Garden Deko pilisvörösvári kertészetében, vagy a Home Garden Deko webáruházban lehet felhasználni, a vásárlástól számított fél éven belül.
 • A megrendelés során, a pénztárban érvényesíthető az utalvány értékének összege, a megfelelő mezőbe beírva (kuponkód vagy ajándékutalvány kódja) az utalvány egyedi azonosítóját, kódját.
 • A kód beírását követően az utalvány teljes összege levonásra kerül a megrendelt árúk teljes összegéből.
 • A vásárlási utalvány a kiszállítási díj kiegyenlítésére NEM használható fel.
 • Egy utalványt csak egy vásárlásnál, megrendelésnél lehet felhasználni.
 • Egy vásárlás, megrendelés során csak egy utalványt lehet felhasználni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek. A növények homeopatikus vagy gyógyászattal kapcsolatos információit megbízható forrásokból állítottuk össze, például a gyógynövényekkel foglalkozó referencia művekből. Ez nem helyettesíti az orvosi tanácsot vagy kezelést, és a Home Garden Deko Kft.-nek nem áll szándékában orvosi tanácsot nyújtani. Az olvasóknak mindig konzultálniuk kell orvosukkal, mielőtt növényeket használnának vagy fogyasztanának gyógyászati célokra. 

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Keresés