Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Philodendron domesticum St. Tropez

Ár:
9.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 10

Philodendron domesticum St. Tropez

Némelyik levelén mechanikai sérülés van!

Cikkszám: 11778
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható kézbesítés, ha a termék van raktáron: 2024. május 30.
Várható szállítási díj: 2.590 Ft
Méret (magasság cseréppel együtt): 70 - 90 cm
Szín: Zöld
Menny.:

Leírás

Trópusi növény, gyenge fény (lombtakarófény), magas páratartalom 12-26°C-ot igényel. Kúszó fajta, így lehet karóra, állványra futtatni, vagy akasztós cserépből lelógatni. A NASA tanulmányai szerint légtisztító tulajdonsága van. Legjobb számára, ha sphagnum tőzegmohába van ültetve, ültetőközege 5.0-6.0 enyhén savast kedveli. Ne legyen vizes, de állandóan enyhén nedvesen kell tartani, szóval ne öntözzük agyon, inkább naponta egy kis spricceléssel kordában tudjuk tartani a számára szükséges nedvességigényt, hogy a gyökerek ne rothadjanak el. Legjobb ha szobahőmérsékletű esővizet kap, ezzel is imitálva a trópusi klímát számára. Erős fényben is lehet tartani a növényt, ám ekkor gyakoribb tápozásra van szüksége, hogy a  növekedési ütemét fenn lehessen tartani. Nyáron némi szoktatási idő után lehet a teraszon is tartani őt, de vigyázzunk mert 12°C alatt megfázik a növény. Mivel a növény a nagy meleget sem kedveli, ezért a szobában tartsuk távol a fűtőtestektől és padlófűtéstől. A virágára kb. 20 évet kell várni, így ne legyünk csalódottak, ha idén vagy jövőre nem virágzik. Megtámadhatja a Lisztharmat, gombásodás és baktérium is, így mindig figyeljünk a megfelelő légmozgásra, hogy elkerüljük a kártevőket és mindig az ültetőközeget locsoljuk, sose a szárakat, leveleleket

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek. A növények homeopatikus vagy gyógyászattal kapcsolatos információit megbízható forrásokból állítottuk össze, például a gyógynövényekkel foglalkozó referencia művekből. Ez nem helyettesíti az orvosi tanácsot vagy kezelést, és a Home Garden Deko Kft.-nek nem áll szándékában orvosi tanácsot nyújtani. Az olvasóknak mindig konzultálniuk kell orvosukkal, mielőtt növényeket használnának vagy fogyasztanának gyógyászati célokra. 

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Keresés