Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Musa ssp. Florida Variegata

Ár:
29.900 Ft
Szerezhető hűségpontok: 30

Florida banán, tarka

Téli időszakban 1-2 levéllel!

Cikkszám: 12006
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható kézbesítés, ha a termék van raktáron: 2024. május 02.
Várható szállítási díj: 2.590 Ft
Méret (magasság cseréppel együtt): 80 - 90 cm
Szín: Zöld-fehér
Menny.:

Leírás

Képzeld, ha ügyes vagy, gyümölcsöt is terem, az is tarka lesz! Néhány forrás szerint a gyümölcse ehető, ezt az idő folyamán, némi kutatómunka után fogjuk megerősíteni vagy cáfolni. Smaragdzöld levelein a mentazöld és fehér csíkok, mintha egyenesen egy festő ecsetéből kerültek volna rá! Hogy mit igényel a növény? Téged! No és persze némi akklimatizálódás után szüksége lesz 18-30°C-ra, de nagyon megéri tartani, mert ilyen tutira nincs a környezetedben senkinek! Ez a fajta valamivel könnyebben tartható, mint a közeli rokona a Musa Aeae. Tartsuk világos helyen, de ne érje a tűző nap sugara és talaját tartsuk nedvesen. Közepesen magas (50-80°C) páratartalomra van szüksége. 2-4 hetente (mikroklímától függően) trágyázhatjuk a növényt, hogy erősebb és dúsabb legyen! Kérjük vegye figyelembe, hogy leveleinek fehér variegációja a szállítás során bebarnulhat. Ez a növény természetes védekezése a kellemetlen körülmények ellen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek. A növények homeopatikus vagy gyógyászattal kapcsolatos információit megbízható forrásokból állítottuk össze, például a gyógynövényekkel foglalkozó referencia művekből. Ez nem helyettesíti az orvosi tanácsot vagy kezelést, és a Home Garden Deko Kft.-nek nem áll szándékában orvosi tanácsot nyújtani. Az olvasóknak mindig konzultálniuk kell orvosukkal, mielőtt növényeket használnának vagy fogyasztanának gyógyászati célokra. 

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Keresés