Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Gasteria Aurora

Ár:
990 Ft
Gasteria Aurora
Cikkszám: 11254
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt): 10 - 15 cm
Szín: Zöld
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft

Tulajdonságok

 • Gasteria
 • Örökzöld
 • Szobanövény
 • Kifejlett növény magassága: 15 cm
 • Télállósági zóna (USDA): 6b - 9a
 • Fényigénye: napos
 • Vízigénye: alacsony, a föld száradjon ki két locsolás között
 • Páraigénye: nagyon alacsony
 • Ültetőközeg: 60% Kaktuszföld + 40% ásványi adalék
 • Talaj pH értéke: 7.0 - 8.5
 • Szaporítás: sarj leválasztásával, dugványozással
 • Levél színe, mintája: élénk zöld levelek fehér pettyekkel

Leírás

Dél-Afrika és Namibia pozsgása igen különleges leveleivel hívja fel magára a figyelmet. Téli időszakban 10°C, maximum 15°C-ot visel el. Ideális lépcsőházak vagy télikertek dekorálására. A fényigénye azonban igen magas, így mindenképpen ablakpárti. A tavasz beköszöntével 18°C és 25°C között érzi jól magát. Szobanövényként tartva az ideális talaj számára 60% kaktuszföld 40% ásványi adalékkal (horzsakavics, lavalit, lávagranulátom vagy kvarchomok) elkeverve. Némi perlit segít a talajt lazán tartani, így könnyen elfolyhat a fölösleges víz. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés