Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Újévi köszöntő 2022

Kedves Vásárlóink, Követőink, Ismerőseink és Barátaink!

Eljött hát 2021-es év vége! Megannyi esemény és élmény van mögöttünk a kialakult rendkívüli helyzet ellenére is!

Voltunk vásárokon és kiállításokon, mi magunk is szerveztünk párat, voltak zártkörű növényekkel kapcsolatos eseményeink a Pálma- és Banántartók nagy örömére. Sokat akcióztunk és sok újdonságot hoztunk. Az év közel minden napján dolgoztunk, hogy a Ti örömötökre szolgálhassunk: beszereztünk, jó sokat adminisztráltunk és csomagoltunk, igyekeztünk panaszmentesen dolgozni, de ha már, akkor a legjobb tudásunk szerint kezeltük azokat. A Home Garden Deko nagy örömére – hála Nektek, kedves Vásárlóink – elégedett évet zárhatunk. Ti vagytok a HGD mozgató rugója, Nélkületek nincs Home Garden Deko és a ti segítségetek nélkül nem lennénk képesek oly sok család és növénybarát számára mosolyt csalni az arcokra!

Köszönjük, hogy velünk voltatok 2021-ben!

Reményekkel teli és boldogsággal a szívünkben köszöntjük a 2022-es esztendőt! Rengeteg tervet szeretnénk az új esztendőben megvalósítani! Bizalommal várjuk az éjfélt!

Kérlek, koccintsatok velünk és legyetek részesei a Home Garden Deko fejlődésének, véleményezzétek a növény természetét, írjatok e-mailt, ha jótanács vagy kritika merül fel! Segítsetek bennünket, hogy számotokra a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk és a kívánt növényeket az otthontokba juttathassuk! Ne feledd: A Home Garden Deko: az otthonod legjobb barátja 2022-ben is!

Boldog új esztendőt kíván a HGD csapat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Top hírek

Keresés