Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Vriesea saundersii

Ár:
2.790 Ft
Vriesea saundersii
Cikkszám: 11016-1
Elérhetőség: 8 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt): 15 - 25 cm
Szín: Zöld
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft

Tulajdonságok

 • Broméliafajta
 • Kertészeti zóna (USDA): 10a - 11
 • Kifejlett növény magassága: 60 cm
 • Fényigénye: félárnyékos
 • Vízigénye: alacsony
  Páraigénye: 60 - 80%
 • Talaj pH értéke: 4 - 6
 • Ültetőközeg: tőzeg
 • Virág színe: sárga
 • Nem ehető:
 • Szobanövény
 • Levél színe, mintája: zöldeskék piros apró pöttyökkel

Leírás

A Vriesea Saundersii a Rio De Janeiro-i Tijuca-erdőben honos (Brazília) epifikus broméliafaj. A vastag, bőrszerű levelek érdekes világosszürke színűek, kékes árnyalattal, sok apró piros pöttyös foltokkal (inkább a levelek alsó oldalán). A 40 cm-es rozetta sárga virágzatot eredményez. Mivel lassan növekvő fajta, ezért terráriumokhoz kiváló. Sziklán vagy ágakhoz kötve él, de cserépben tartva tőzegben is jól fogja érezni magát szobanövényként tartva. Lebontja a széndioxidot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés