Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Actinidia deliciosa Atlas porzós kivi ♂

Ár:
2.990 Ft
Actinidia deliciosa Atlas porzós kivi ♂
Cikkszám: 10029-1
Elérhetőség: Hamarosan
Méret (magasság cseréppel együtt): Nincs megadva
Szín: Zöld
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft
Menny.:

Tulajdonságok

 • Kúszónövény
 • Magasság: állványzattól és metszéstől függ
 • Zóna: 6b - 9b
   
 • Félárnyékos hely
 • Átlagos vízigényű
 • Talaj: humuszban gazdag savanyú talaj
 • pH: semleges, enyhén savas
 • Új példányok ültetése:
  V. - VIII. hó
 • Szaporítás: dugványozással, vagy magvetéssel
 • Virágzás: VI.-VII. hó
  Gyümölcs: IX. hó vége
 • Virág színe: fehér, majd halvány sárga
 • Termése ehető

Leírás

Eleinte kínai egresnek nevezték a gyümölcsét, majd később keresztelték el Kivinek, mert hasonlatos az új-zélandi kivi-madárhoz, kicsi, barna és a tollazata szőrhöz hasonlatos. Az önporzó fajtáknak kisebb a gyümölcsük. A kétlakiakból viszont ajánlatos 1 porzók kivi mellé 3-5 termőt ültetni, hogy bőséges termést hozzon. A kivi magas C-vitamin-tartalommal rendelkezik. Ez a növényfaj az életfeltételektől függően lehet elfásult, indás kúszónövény, kapaszkodó cserje, ezért állványra lesz szükségünk a neveléséhez. A magból kibújt kivi csak 6-10 év után virágzik, így érdemesebb fiatal növényeket vásárolni amik akár már 3-4 év után is virágozhatnak. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés