Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Philodendron Florida Ghost

Ár:
17.900 Ft

Jelenlegi növények laborban lettek szaporítva és még fiatal példányok.

A fehér levelek csak idősebb korban jelennek meg, amire garanciát nem vállalunk, mert ez nagyban függ a tartásától is.

Cikkszám: 10716-2
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt): 5 - 15 cm
Szín: Zöld
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft

Tulajdonságok

  • Kontyvirágféle
  • Kertészeti zóna (USDA): 9b - 11
  • Kifejlett növény magassága: 10 év alatt akár 2,5 - 4 m
  • Fényigénye: magas 70 - 85%
  • Vízigénye: átlagos, földje felső rétegje száradjon ki két locsolás között
  • Talaj pH értéke: 6.1 - 7.5
  • Ültetőközeg: jó vízelvezető
  • Szobanövény
  • Levél színe, mintája: zöld, néhány levele teljesen fehér
  • Nem állatbarát

Leírás

Philodendron Florida Ghost: Változatos színű levéllemezével hívja fel magára a figyelmet ez a növény. Sárgás-fehéres levelei miatt nagyobb fényigénnyel rendelkezik, mint az alap faj, hiszen a színes levelek klorofill híján fotoszintézisre nem képesek. A kezdetben fehéres levelek idővel világoszöldre, majd teljesen sötétzöldre váltanak. Nem megfelelő fényintenzitás mellett a világos levelek hamarabb változnak át zöld színűre, főleg téli időszakban. Téli időszakban a levelei javarészt zöldek.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 10. 19.

 

A növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés