Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Peperomia colombiana

Ár:
2.390 Ft
Sötétzöld, bordó levelekkel.
Cikkszám: 11074
Elérhetőség: Hamarosan
Méret (magasság cseréppel együtt): 10 - 20 cm
Szín: Bordó
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft
Menny.:

Tulajdonságok

  • Pozsgás
  • Kifejlett növény magassága: 100 cm, szélessége: 40 cm
  • Fényigénye: félárnyékos
  • Vízigénye: átlagos
    Páratartalom: 70-90%
  • Talaj pH értéke: 6.0 - 7.0
  • Szobanövény

Leírás

Peperomia metallica var. Colombiana néven is fellelhető pozsgás Kolumbia és Peru vidékeit tarkítja. Egy igazán imponzáns jelenség a sötétzöld-anthrazit színű leveleivel, mely fémes fénnyel és középen húzodó széles zöld-ezüst csíkkal dobják fel igazán a növény kűlsejét. A levelek fonákja sötétbordó. Ez a fajta felfelé nő és kb. 20 cm magasra. A világos helyeket kedveli. Közvetlen napsütésnek nem szabad kitenni. Kiváló dísze a terráriumoknak vagy sziklakerteknek. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés