Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Orchidea és bromélia kiállítás a Füvészkertben 2021

Bogyó
2021. 06. 09. 17:25:00

Orchidea és bromélia kiállítás a Füvészkertben

2021. június 16-20.

A veszélyhelyzeti intézkedésekre figyelemmel a hagyományos tavaszi orchidea és bromélia kiállításunkat nem a Vajdahunyadvárban, hanem június 16-20. között az ELTE Botanikus Kerttel közösen a Füvészkertben (1083 Budapest, Illés utca 25.) szabad téren lesz megrendezve.

A Botanikus Kert növényein kívül a Magyar Orchidea Társaság tagjainak a gyűjteményéből, valamint magyar és külföldi kereskedők orchideáiból és broméliáiból sok szép különlegességet tekinthetnek meg a látogatók.

A Home Garden Deko természetesen a lehető legszínesebb növényeit is viszi magával az Orchideákon és Broméliákon kívül. Aki biztosan szeretne eljönni a kiállításra, annak lehetősége van a webáruházban rendelést leadni, majd személyes átvétellel kérni a növényeket. Kérem, mindenképp legalább egy nappal a látogatás előtt leadni a rendeléseket és a megjegyzésbe, kérjük írják be hogy a Füvészkertben lenne az átvétel helyszíne, lehetőség szerint kérjük a nap és hozzávetőleg az időpont megjelölését is, hogy biztosan meg tudjuk szervezni a megrendelt növények kiszállítását a Füvészkertbe. 

 

A kiállítás ideje alatt a webáruház és a kertészet is zavartalanul üzemel, az ügyfélszolgálatunk reakcióideje némileg meghosszabbodhat. 

A Pálmaház és a Viktória ház a kiállítás ideje alatt is zárva lesz, csak a szabadéri helyszínek látogathatók.

A kiállításra látogatóként  védelmi igazolvánnyal lehet belépni, mert rendezvénynek minősül. Azonban mindig és mindenkor a Magyar Közlöny az irányadó! Kérem tájékozódjanak az alább megadott elérhetőségeken! A Home Garden Deko erről nem tud konkrét tájékoztatást adni, csakis a szervezők! Köszönjük szépen a megértést.

Ez változott! Örömmel fogadják a szervezők az érdeklődőket! Kihirdették, hogy nincs szükség védettségi igazolványra a kiállítás látogatásához! Surranót fel és gyertek! 

 

Figyelem! 

A Magyar Orchidea Társaság egy nyereményjátékot is meghirdetett a Facebook oldalán! Belépőket lehet nyerni! https://www.facebook.com/Magyar-Orchidea-T%C3%A1rsas%C3%A1g-125533347502304/

 

Személyes tájékoztatás

Nyitva tartás:

10-18 óráig

Belépőjegy árak:

hétköznapokon, szerdától-péntekig:
felnőtt jegy: 1.500 Ft
nyugdíjas, diák (26 év alatt) és csoportos (15 fő felett) jegy: 1.200 Ft

hétvégén, szombat-vasárnap:
felnőtt jegy: 2.000 Ft
nyugdíjas, diák (26 év alatt) és csoportos (15 fő felett) jegy: 1.500 Ft

6 éves korig ingyenes a belépés.

Családi kedvezmény: 2 felnőtt és 1 diák jegy váltása esetén a további 26 év alattiak ingyenesen látogathatják a kiállítást.

Jegyek, a kiállítás nyitvatartási ideje alatt vásárolhatók a helyszínen.

Csoportos jegy vásárlásához előzetes bejelentkezés szükséges.

telefon: 06-30-515-7942 vagy

email: info@orchideatarsasag.hu

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

https://orchideakiallitas.hu/

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Top hírek

Keresés