Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Dryopteris sieboldii

Ár:
3.990 Ft
Dryopteris sieboldii télálló páfrány
Cikkszám: 11175
Elérhetőség: 9 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt): 15 - 25 cm
Szín: Zöld
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft

Tulajdonságok

  • Páfrányféle, örökzöld
  • Kertészeti zóna (USDA): 6 - 9
  • Kifejlett növény magassága: 45 - 75 cm
  • Fényigénye: félárnyékos
  • Vízigénye: alacsony
  • Talaj pH értéke: savas és neutrális
  • Szaporítás: spórákkal

Leírás

Lassan növekvő páfrány bőrszerű kékárnyalatú leveleket hoz. Az erdők mélyén,  árnyékban növekszik. A kifejlett növény már szárazságtűrő, ám az ifjú példányok még igénylik a vizet és némi párát. Teljesen hidegtűrő páfrány (-5°C - -10°C), így hazánkban bátran kinn lehet hagyni a kertben télidőben is, de a meleget is kedveli. Spórákkal lehet szaporítani, 1 - 3 hónap alatt csírázik ki állandó 20°C-on tartva. Tavasszal lehet a töveket osztani, szintén egy kb. 20°C-os helyiségben. Vigyázzunk, hogy a föld se legyen ilyenkor hideg. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés