Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Cordyline Red Star

Ár:
5.990 Ft
4.500 Ft
Kedvezmény: 25%
Az akció időtartama:
2021. 12. 01. -
Cordyline Red Star
Cikkszám: 10300-1
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt): 60 - 80 cm
Szín: Vörös

Leírás

Rengeteg változata létezik, a Home Garden Deko bemutatókertben évek óta vannak szabadföldbe kiültetve a zöld változatból, melyek jelenleg 4,5 méter magasak már. Tapasztalataink szerint, szereti a jó vízelvezetésű talajt, ha kiültetésre szánjuk, ezt mindenképp vegyük figyelembe. Az ültető gödör aljába érdemes legalább 20 cm vastagságban vízelvezető réteget teríteni, amely megóvja a téli fölös csapadéktól. Tápanyagban gazdag talajba ültessük. Aránylag jól bírja a szárazságot. A szél nehezen tesz benne kárt, igen erősek a levelei, melyek elérhetik az egy métert hosszúságot is.  Ahogy növekszik az alsó levelei szép lassan visszaszáradnak, ez természetes folyamat. A vörös változata kevésbé tolerálja a folyamatos és tűző napot, ezért ne legyen teljes napsütésben. Cserépben tartott növényeknél oda kell figyelni az öntözésre, mert könnyen károsodhat a gyökere, a pangó víztől. Tavasztól őszig kéthetente kaphat tápoldatot. Pajzstetvek és takácsatkák károsíthatják. A kiültetett példányokat télen takarni kell és nem mehet le a hőmérséklet a takarásában -6 – -8 fok alá. Virágzata illatos, hatalmas elágazó fürtöket alkot, melyeken apró fehér kicsi virágszirmok vannak. Télen a cserépben tartott növényt vigyük egy fényes és legalább 5-8 fokos helyiségbe, ahol az öntözés legyen visszafogott. Két locsolás közt hagyjuk kicsit kiszáradni a talajt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek. A növények homeopatikus vagy gyógyászattal kapcsolatos információit megbízható forrásokból állítottuk össze, például a gyógynövényekkel foglalkozó referencia művekből. Ez nem helyettesíti az orvosi tanácsot vagy kezelést, és a Home Garden Deko Kft.-nek nem áll szándékában orvosi tanácsot nyújtani. Az olvasóknak mindig konzultálniuk kell orvosukkal, mielőtt növényeket használnának vagy fogyasztanának gyógyászati célokra. 

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Keresés