Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Cordyline Australis Green

Ár:
5.900 Ft
Szerezhető hűségpontok: 6
Cordyline Australis Green
Cikkszám: 10298-1
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható kézbesítés, ha a termék van raktáron: 2024. június 04.
Várható szállítási díj: 2.590 Ft
Méret (magasság cseréppel együtt): 70 - 80 cm
Szín: Zöld
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni! Ne feledje el a Fűtőtasakot kiválasztani szükség esetén!
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
790 Ft
Kókuszrostkaró 150 cm Kókuszrostkaró 150 cm
2.690 Ft
Kókuszrostkaró 80 cm Kókuszrostkaró 80 cm
1.790 Ft
Kókuszrostkaró 120 cm Kókuszrostkaró 120 cm
2.290 Ft
Menny.:

Leírás

Cordyline australis, bunkóliliom

Rengeteg változata létezik, a Home Garden Deko bemutatókertben évek óta vannak szabadföldbe kiültetve a zöld változatból, melyek jelenleg 4,5 méter magasak már. Tapasztalataink szerint, szereti a jó vízelvezetéssel készült talajt, ha kiültetésre szánjuk, ezt mindenképp vegyük figyelembe. Az ültető gödör aljába érdemes legalább 20 cm vastagságban vízelvezető réteget teríteni, amely megóvja a téli fölös csapadéktól. Tápanyagban gazdag talajba ültessük. Aránylag jól bírja a szárazságot. A szél nehezen tesz benne kárt, igen erősek a levelei, melyek elérhetik az egy métert hosszúságot is.  Ahogy növekszik az alsó levelei szép lassan visszaszáradnak, ez természetes folyamat. A vörös változata kevésbé tolerálja a folyamatos és tűző napot, ezért ne legyen teljes napsütésben. Cserépben tartott növényeknél oda kell figyelni az öntözésre, mert könnyen károsodhat a gyökere, a pangó víztől. Tavasztól őszig kéthetente kaphat tápoldatot. Pajzstetű és takácsatka károsíthatják. A kiültetett példányokat télen takarni kell és nem mehet le a hőmérséklet a takarásában -6 – -8 fok alá. Virágzata illatos, hatalmas elágazó fürtöket alkot, melyeken apró fehér kicsi virágszirmok vannak. Télen a cserépben tartott növényt vigyük egy fényes és legalább 5-8 fokos helyiségbe, ahol az öntözés legyen visszafogott. Két locsolás közt hagyjuk kicsit kiszáradni a talajt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek. A növények homeopatikus vagy gyógyászattal kapcsolatos információit megbízható forrásokból állítottuk össze, például a gyógynövényekkel foglalkozó referencia művekből. Ez nem helyettesíti az orvosi tanácsot vagy kezelést, és a Home Garden Deko Kft.-nek nem áll szándékában orvosi tanácsot nyújtani. Az olvasóknak mindig konzultálniuk kell orvosukkal, mielőtt növényeket használnának vagy fogyasztanának gyógyászati célokra. 

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Keresés