Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Colocasia White Lava

Ár:
5.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 6
Colocasia White Lava 
Cikkszám: 20001
Elérhetőség: Hamarosan
Várható kézbesítés: 2022. július 06.
Várható szállítási díj: 1.600 Ft
Méret (magasság cseréppel együtt): Nincs megadva
Szín: Zöld-fehér
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Ültető kosár 11x11cm Ültető kosár 11x11cm
200 Ft
Ültető kosár 18x18cm Ültető kosár 18x18cm
590 Ft
Gyepmester keverék Gyepmester keverék
3.790 Ft
Levéldísznövény és Pálmaföld 20 Literes Levéldísznövény és Pálmaföld 20 Literes
1.390 Ft
Szarvasmarhatrágya 20 Literes Szarvasmarhatrágya 20 Literes
1.390 Ft
Menny.:

Tulajdonságok

 • Kontyvirágféle
 • Szobanövény
 • Kertészeti zóna (USDA): 7a - 12b
 • Kifejlett növény magassága: 100-120 cm
 • Fényigénye: napos, 65-73% árnyékolás
 • Vízigénye: magas
 • Talaj pH értéke: 5.6-7.5
 • Ültetőközeg: jó vízáteresztő, mindig nedves talaj
 • Szaporítás: rizomák leválasztásával
 • Levél színe, mintája: matt fekete
 • Virágzási idoszak: VI. - XI.
 • Virág színe: sárga
 • Ehető: mindenképp főzve
 • Mérgező: Oxalát kristályok - nyers fogyasztása gyomorpanaszokat okoz
 • Nem állatbarát

Leírás

A Colocasia esculenta White Lava elképesztően látványos leveleivel hívja fel magára a figyelmet. Zöld levelein az erektől szétsugárzó krémfehér-sárga néha rózsaszínű elmosódás jelenik meg. Gyakran a levél és a szár találkozásánál mély bíbor folt van. A kála virágához hasonló szirma van az ő virágjának is mely a spandix-szal egyetemben krémsárga színűek. A növény akár 120 cm magasra is megnő. A napfénytől levelei intenzív mélyzöldek lesznek, árnyékos területen azonban némileg kifakulnak. Mint társai, ezek az elefántfülek is imádják a nedvességet. Ez a táró is fogyasztható, ám csakis megfőzve. Nyersen gyomorpanaszokat okoz. Ezt a fajta Tarot a Hawaii Egyetem tenyésztési programjának köszönhetjük. Szabadalmaztatott növény, mely csak engedéllyel szaporítható. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek. A növények homeopatikus vagy gyógyászattal kapcsolatos információit megbízható forrásokból állítottuk össze, például a gyógynövényekkel foglalkozó referencia művekből. Ez nem helyettesíti az orvosi tanácsot vagy kezelést, és a Home Garden Deko Kft.-nek nem áll szándékában orvosi tanácsot nyújtani. Az olvasóknak mindig konzultálniuk kell orvosukkal, mielőtt növényeket használnának vagy fogyasztanának gyógyászati célokra. 

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Keresés