Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Cereus peruvianus Monstrosus

Ár:
5.900 Ft
3.990 Ft
Kedvezmény: 32%
Az akció időtartama:
2021. 12. 01. -
Cereus peruvianus Monstrosus
Cikkszám: 10164
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt): 15 - 25 cm
Szín: Zöld
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft
Instant gyep Instant gyep
3.490 Ft 2.990 Ft
Szarvasmarhatrágya 20 Literes Szarvasmarhatrágya 20 Literes
1.290 Ft

Tulajdonságok

 • Kaktusz
 • Örökzöld
 • Télállósági zóna (USDA): 9a - 11a
 • Kifejlett növény magassága: 50 cm
 • Fényigénye: napos
 • Vízigénye: alacsony, szárazságtűrő, meleg esővízzel locsoljuk
 • Páraigénye: átlagos
 • Talaj pH értéke: 5.6 - 6.5
 • Ültetőközeg: Kaktuszföld
 • Szaporítás: magról vagy leválasztással
 • Levél színe, mintája: zöldeskék, szürkészöld, mélyen barázdázott
 • Virágzási idoszak: nyáron, egy éjszaka alatt
 • Virág színe: rózsaszínes-fehér 15-18 cm-es virágok
 • Ehető: gyümölcse
 • Állatbarát

Leírás

Brazília, pontosabban Rio de Janeiro déli párás erdőiben nő kimagasló sziklákon. Jól bírja a hideget -6°C-ig és a forróságot is. Kedveli a fényt és a félárnyékot. Szárazságtűrő kaktusz. Nyári időszakban egy éjszaka hoz hatalmas akár 20 cm-es fehér, rózsaszínes virágot. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek. A növények homeopatikus vagy gyógyászattal kapcsolatos információit megbízható forrásokból állítottuk össze, például a gyógynövényekkel foglalkozó referencia művekből. Ez nem helyettesíti az orvosi tanácsot vagy kezelést, és a Home Garden Deko Kft.-nek nem áll szándékában orvosi tanácsot nyújtani. Az olvasóknak mindig konzultálniuk kell orvosukkal, mielőtt növényeket használnának vagy fogyasztanának gyógyászati célokra. 

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Keresés