Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Blechnum Brasiliense Volcano

Ár:
2.890 Ft
Vörös bordapáfrány cseréppel együtt kb 30-35 cm
Cikkszám: 10171-2
Elérhetőség: Hamarosan
Méret (magasság cseréppel együtt): Nincs megadva
Szín: Mix
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft
Menny.:

Tulajdonságok

  • Páfrányféle
  • Kertészeti zóna (USDA): 9 - 11
  • Kifejlett növény magassága: 1-1,5 m
  • Fényigénye: félárnyékos, szürt vagy közvetett fény
  • Vízigénye: átlagos, párás légkör, jó szellőzés
  • Talaj pH értéke: semleges vagy savas
  • Ültetőközeg: humuszban gazdag talaj
  • Szaporítás: Spórákkal vagy szétválasztással
  • Szobanövény
  • Levél színe, mintája: vörös, majd bronz és zöld

Leírás

Egy igazán mutatós szobanövény. Elhelyezhető fényes és félárnyékos fekvésbe is, ám közvetlen napra nem kerülhet. Talaja legyen laza és enyhén savanyú. Télen kevesebb öntözésre van szüksége, de ilyenkor sem száradhat ki a talaja teljesen. Nyáron tartható kertbe kiültetve is. Az új levelek intenzív vörös színnel hajtanak ki, majd bronz, végül fényes zöldig érlelődnének. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés