Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Arachniodes simplicior

Ár:
1.990 Ft
Arachniodes simplicior
Cikkszám: 11120
Elérhetőség: 10 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt):
Szín: Zöld
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft

Tulajdonságok

 • Páfrány, öröközöld
 • Kifejlett növény magassága: 60 cm
 • Kertészeti zóna (USDA): +12b
 • Fényigénye: napos, félrányékos
 • Vízigénye: átlagos, rendszeres öntözés, nedves de nem vizes talaj
 • Ültetőközeg: homokos virágföldkeverék
 • Szaporítás: Elválasztással vagy Spórákkal
 • Gyógyító hatású: görcsöldó, láz, migrén, bőrbetegségek ellen
 • Szobanövény
 • Talaj pH értéke: 6.6 - 7.5
 • Ültetési időszak: egész évben
 • Nem állatbarát
 • Levél színe, mintája: zöld

Leírás

Kelet-India örökzöld páfránya hazánkban szobanövényként tartható. Formáját tekintve azonnal felismerhető páfrány mivolta, zöld texturája azonban nagyon különleges. Lassabb növekedése következtében, nem kell aggódjunk a helyhiány miatt. Természetes élőhelyén 60 cm átmérőt éri el. Szereti a közvetett napfényt. Hetente egyszer-kétszer meg kell locsolni, a talaja ne száradjon ki, azonban a pangó víz károsítja a gyökereit. A növény egyes részei toxikus anyagokat tartalmaznak, így a környezetében élő kisgyermekek és kisállatok fokozott figyelmet igényelnek. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés