Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Alocasia Pink Dragon

Ár:
1.990 Ft
Minden növényt, szeptember 30. után visszavágva, levél nélkül, vagy maximum egy levéllel küldünk.
Cikkszám: 10072-1
Elérhetőség: 7 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt):
Szín: Zöld
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft

Tulajdonságok

 • Kontyvirágféle
 • Magassága: 100 - 150 cm
 • 20 - 25°C
 • Napos, 80%-os árnyékolásig
 • nagy vízigényű
 • jó vízáteresztő, laza talaj
 • pH: 6.1 - 7.3
 • Szaporítás: rizómák felosztásával
 • rózsaszínű levélszáron zöld színű szürke fényű levelek
 • Hazánkban szobanövény
 • Mérgező (Kalcium-oxalát)

Leírás

Feltűnő növényekkel foglalkozik? Akkor ez az Alocasia Pink Dragon a tökéletes növény az Ön számára. Világos rózsaszín szárával és feltűnő erezetű szürkés leveleivel ez remekül fog kinézni otthonában! A fiatal levelek zöld színűek, majd később adódik hozzá egy szürke fény. Gondozása nem túl nehéz, igényel némi figyelmet. Mivel Dél-Kelet Ázsia trópusi vidékéről származik, így magas páratartalmú, meleg helyiséget kell biztosítsunk a számára. Közvetett napfénnyel kényeztethetjük és a talajának mindig enyhén nedvesnek kell lennie. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés